ALLA FÖRDELAR MED MICOSTEPS TRAPPSTEGSMATTOR PÅ RAD:

ALLA FÖRDELAR MED MICOSTEPS TRAPPSTEGSMATTOR PÅ RAD:

Symbool: Trapmatten en trapmaantjes van Micostep® zijn antislip Framför allt om trapporna har ett halt underlag (till exempel målade trätrappor) så måste man vara extra noga med säkerheten. Du vill ju att dina barn ska kunna leka tryggt därhemma, utan att de riskerar att halka i trappan. Genom att lägga in Micostep® trappstegsmattor med halkskydd så får barnen ett bättre grepp och kommer de inte att halka i trappan så lätt. Självfallet gäller det inte bara för barnen, utan även för dig själv och andra som bor i ditt hem eller som vistas i din bostad.

INGET BULLER

Symbool: Kunststof trapmaantjes reduceren geluidMicostep® trappstegsmattor som finns på vår webbplats ger ljuddämpning. Fint, eller hur? Om dina barn springer upp och ner i trappan så är det ju jättebra om ljudet av detta kan dämpas.

ENKELT ATT RENGÖRA

Symbool: Kunststof trapmatten zijn eenvoudig te reinigenMicostep® trappstegsmattor tillverkas i ett syntetmaterial. Detta syntetmaterial är inte poröst och därmed kan inga vätskor och/eller smuts tränga in i materialet. På så sätt går det lätt att rengöra trappstegsmattorna. Du rengör trappstegsmattorna snabbt och enkelt med en dammsugare med liten borste. Därefter kan du eventuellt även torka av dem med en fuktig trasa.

MICOSTEP® TRAPPSTEGSMATTOR ÄR MYCKET LÄMPLIGA FÖR ALLERGIKER

Symbool: Trapmatten en trapmaantjes zijn zeer geschikt voor mensen met een allergieTrappor som har en beklädnad i ett öppet/poröst material, som heltäckningsmattor, är mindre lämpliga för allergiker. Det beror på att ämnen, som kan ge en allergisk reaktion, kan tränga in i materialets öppna struktur. Det sker inte med Micostep® trappstegsmattor. Trappstegsmattorna är tillverkade i slutet syntetmaterial. Trappstegsmattor, som tillverkats i slutna material, har – förutom fördelen att de inte tar upp smuts – som ytterligare fördel att de går snabbt och enkelt att rengöra.

DIN TRAPPA ÄR SNYGG LÄNGRE

Symbool: Bescherming van de trap door de toplaag van Micostep® kunststof trapmatten Målade trappsteg är bara snygga och oskadade under en begränsad tid. Om du går i trappan med skorna på, så kommer den att skadas. I så fall kan du renovera trappan genom att måla om trappstegen. Med Micostep® trappstegsmattor har du en snygg trappa under längre tid. Topplagret på Micostep® trappstegsmattor är nämligen ett gummiaktigt material som inte repas. Det leder till en minimal risk för skador. Med Micostep® trappstegsmattor kan du vara säker på att din nylackade trappa står sig längre.

MICOSTEP® TRAPPSTEGSMATTOR PASSAR PÅ SVÄNGDA OCH RAKA TRAPPOR!

Symbool: De trapmaantjes zijn toe te passen op rechte en draaiende trappenMicostep® trappstegsmattor kan användas på både svängda och raka trappor. Trappstegsmattorna är 55 centimeter breda och 17 centimeter djupa. Därmed passar de på i stort sett alla trappor. Micostep® trappstegsmattor har bland annat tagits fram för trappor som används inom projektbyggen. Om du har en sådan trappa så behöver du inte oroa dig för att trappstegsmattorna inte ska passa. Har du en svängd trappa, så lägger du trappstegsmattorna i ytterkurvan. Eftersom du går upp och ner för trappan via ytterkurvan så är detta den mest logiska platsen att lägga trappstegsmattorna på.

DEN BÄSTA TRAPPSTEGSMATTORNA FÖR KATTÄGARE

Symbool: Kunststof trapmatten – trapmaantjes zijn ideaal voor kattenbezittersMaterialen i Micostep® trappstegsmattor är reptåliga, så dina husdjurs klor kan inte få grepp om materialet och riva sönder det. Dessutom är materialet inte poröst och det tar inte upp någon fukt. Det gör trappstegsmattorna mycket användarvänliga och om olyckor händer med mindre rumsrena husdjur så är det bara att torka ren trappstegsmattan med en trasa.

SILVERFISKAR ÄR HISTORIA

Symbool: Verdrijf zilvervliesjes uit uw huis door het plaatsen van Micostep® kunststof trapmaantjesSilverfiskar trivs väldigt bra i heltäckningsmattor. Om du har heltäckningsmatta på din trappa så lockar den till sig silverfiskar. Eftersom Micostep® trappstegsmattor är tillverkade i syntetiska material så kommer det inte att dyka upp några silverfiskar på din trappa!

ENKLA ATT FÄSTA

Symbool: De kunststof trapmatten zijn eenvoudig zelf te plaatsen met de dubbelzijdige tapeTrodde du kanske att det är svårt att själv fästa trappstegsmattorna? Då kan vi genast lugna dig: du kan enkelt själv lägga in dem på trappan. När du köper trappstegsmattorna får du dessutom dubbelhäftande tejp och en tydlig bruksanvisning. Sedan kan du själv ge din trappa en snygg look.

MICOSTEP® TRAPPSTEGSMATTOR KRULLAR SIG INTE

Symbool: Micostep® anti slip trapmatten met een harde onderlaag krullen niet opTrappstegsmattor i textil har den egenskapen att de med tiden lossnar i kanterna och krullar sig. Då finns det risk för att man snubblar eller fastnar i dessa kanter. Micostep® trappstegsmattor är uppbyggda så att de har ett styvt underlager, på vilket remsor av gummiliknande material har anbringats. Det styva underlagret gör att trappstegsmattorna ligger kvar plant på trappstegen och att det inte kan krulla sig.

INGET MER LUDD FRÅN TRAPPSTEGSMATTORNA

Symbool: Trapmaantjes van Micostep laten geen pluisjes achterTrappstegsmattor av heltäckningsmatta slits snabbt och då lossnar trådar och ludd. Micostep® trappstegsmattor är hållbara och slitstarka. Micostep® trappstegsmattor passar därför också perfekt hemma hos kattälskare. Katten kan riva så mycket den bara vill. Våra trappstegsmattor luddar inte och håller sig snygga länge!

TRAPPSTEGSMATTOR I SYNTETMATERIAL HÅLLER MYCKET LÄNGE OCH ÄR DÄRMED HÅLLBARA

Symbool: De kunststof trapmaantjes zijn duurzaam, gaan lang mee en zijn slijtvastTrappstegsmattorna från Micostep® har tillverkats i högvärdiga syntetmaterial, så att trappstegsmattorna förblir snygga och håller länge. I praktiken har det visat sig att trappstegsmattorna håller längre än färglagret kring trappstegsmattorna. Våra kunder väljer därför att måla om trappan och sedan återanvända trappstegsmattorna. Snacka om hållbart.

MODERNA INDUSTRIELLA TRAPPSTEGSMATTOR

Symbool: Een moderne uitstraling van uw trap door Micostep® kunststof trapmatten Micostep® trappstegsmattor har formgivits med ett ”streckmönster”. ”Streckmönstret” utgörs av två färger eller två färgnyanser. Genom att kombinera färger och färgnyanser skapas en trappstegsmatta med en modern, industriell utstrålning. Vanliga färger i vårt sortiment är: svart, antracitgrått, benvitt, krämvitt, beige, varm taupe, kall taupe och brunt.

DET BEHÖVER INTE BLI DYRT ATT RENOVERA TRAPPAN

Symbool: Trapmaantjes van Micostep – goedkope traprenovatieDet är klart mycket billigare att lägga in Micostep® trappstegsmattor än att leja någon som klär hela trappan med heltäckningsmatta eller linoleum. Om du väljer att låta någon bekläda trappan så kan det bli upp till 3 ggr dyrare än att själv måla trappan och lägga in Micostep® trappstegsmattor! Även för ett förmånligt pris ska du välja Micostep® trappstegsmattor.

GÅ NERFÖR TRAPPAN UTAN KALLA FÖTTER

Symbool: Kunststof trapmaantjes van Micostep voelen comfortabelOm du nu har trappstegsmattor som tillverkats i aluminium så vet du att de är kalla och obekväma att gå på. Aluminiumstegen har dessutom vassa kanter som du kan skada dig på. Micostep® trappstegsmattor är mjuka och bekväma att gå på. De har en genomtänkt utformning och inga vassa kanter.

VILL DU HA RÅD INFÖR KÖPET AV TRAPPSTEGSMATTOR?

Symbool: Advies nodig ivm aankoop van trapmatten?Om du vill köpa trappstegsmattor och är osäker så är det alltid klokt att be om råd hos ett specialiserat företag. På vår hemsida hittar du vårt utbud av trappstegsmattor. Mejla oss helt enkelt om du har några frågor. Vår mejladress är info@micostep.com