Du kan ladda ner våra allmänna villkor ici

Förutom de allmänna villkoren gäller även följande tillägg.

  • Köparen har rätt till 30 dagars betänketid efter att varorna har levererats. Inom den terminen han köparen returnera produkterna eller tala om för oss att hen vill göra det. Modellformuläret nedan kan användas för detta meddelande, men det är inte obligatoriskt att använda det. Efter det meddelandet har köparen ytterligare 14 dagar på sig att skicka tillbaka produkterna. Kostnaderna för försändelsen och riskerna i samband med denna ska köparen stå för.
  • Om köparen vill returnera produkterna så uppskattar vi om hen meddelar det i förväg till Jillco Kunststofservice BV. Det är dock inte obligatoriskt att meddela det i förväg.
  • Returförsändelsen måste frankeras tillräckligt och sedan skickas till: Jillco Kunststofservice BV, Twijnderstraat 55, NL-6006 NW Weert, Nederländerna.
  • Jillco Kunststofservice BV tar inte ut någon avgift när produkterna returneras, däremot inspekteras försändelsen efter att den har kommit fram. Om varorna inte är kompletta eller är skadade kommer vi att ta ut kostnaderna för detta av köparen. Dessa kostnader dras då av från det belopp som ska betalas tillbaka.